ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

22 αφιλτρο

 Και ναι,υπαρχει! Το παρακατω είναι απο τον Βασιλη και το αναδημοσιευω ξεχωριστα.Την φωτογραφια την έστειλε ο Πέπε και τον ευχαριστώ.


Επιτέλους το 22 Άφιλτρο είναι στα χέρια μου!!!
Πληροφοριακά αναφέρω ότι το περίπτερο είναι στη Νέα Σμύρνη στη γωνία των οδών Παλαιολόγου και ομήρου. Πήρα μόνο ένα πακέτο και η κούτα βρίσκεται στο περίπτερο. Ορμάτε διότι αξίζει να το δοκιμάσετε. Τιμή 3 ευρώ, πίσσα 10mg, νικοτίνη 0,5mg και μονοξείδιο 8mg.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που αισθάνθηκα ότι υπάρχει ακόμα ένα τσιγάρο και ένα πακέτο που με συνδέει με τη δεκαετία του '60! Και εξηγούμαι αμέσως.

Το πακέτο γράφει στα Ελληνικά "είκοσι δύο" με καλλιγραφικά γράμματα, γράφει "Χωρίς φίλτρο" και ακόμα γράφει το κλασικό που έγραφαν όλες οι μάρκες περασμένων δεκαετιών, δηλαδή "ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ"!!!! Πλέον όμως δεν γράφει "ΑΘΗΝΑΙ" αλλά "ΘΗΒΑ". Εξαιρετικά όμορφο πακέτο με κυριάρχο χρώμα το λευκό και μέσα χρυσόχαρτο όπως όλα τα 22 μαλακά.

Πάμε στο τσιγάρο. Μιλάμε για υπέροχη κατάσταση! Ανοίγεις το πακέτο και σε παίρνει το άρωμα του καθαρού Ελληνικού καπνού χωρίς πρόσθετα αρώματα και χημικά. Μεγάλο άφιλτρο τσιγάρο KING SIZE με πολύ καλής ποιότητας τσιγαρόχαρτο, βραδύκαυστο και με σωστή ποσότητα καπνού για να τραβάει εύκολα και όχι όσο δύσκολα τραβάνε τα πλακέ άφιλτρα.

Η αίσθηση στην πρώτη ρουφηξιά είναι τόσο απαλή στο λαιμό που σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι τράβηξες τζούρα από άφιλτρο Ελληνικό βαρύ τσιγάρο. Η γεύση του είναι κλασική για όσους ξέρους από παραδοσιακά Ελληνικά τσιγάρα. Αφήνει στο τέλος μία πικρούτσικη γεύση αλλά τα Ελληνικά καπνά έχουν τόσο ωραία αίσθηση στο στόμα όταν τα καπνίζεις που η πικρίλα στο τέλος είναι ασήμαντη!

Άσε το υπέροχο άρωμα που μυρίζει το σπίτι όταν καίγεται το τσιγάρο. Έχει αυτή τη χαρακτηριστική γλυκιά οσμή που αφήνουν τα παραδοσιακά Ελληνικά καπνά Ανατολικού τύπου.

Δεν έχω να γράψω κάτι άλλο. Είναι ένα τσιγάρο που αν η εταιρία το έσπρωχνε θα πήγαινε καλά εμπορικά στους οπαδούς των άφιλτρων τσιγάρων. Όμως φταίει και η εταιρία που πάει κατά διαβόλου διότι δεν προωθεί σωστά τα καλά της προϊόντα. Αμάν κάναμε μέχρι να το βρούμε το 22 το σκέτο κι εγώ νόμιζα ότι 20 χρόνια τώρα, δεν κυκλοφορεί. Έλεος!!!

Δοκιμάστε το. Διεύθυνση σας έγραψα στην αρχή. Αξίζει. Νομίζω ότι θα βαθμολογήσω για πρώτη φορά.

8/10

Βασίλης