ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα νέα πακέτα τσιγάρων, που ήδη κυκλοφορούν αλλά ακόμη δεν έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα παλιά, δεν αναγράφουν πια τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη. Το ιστολόγιο καλεί τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν για τις περιεκτικότητες όποιας μάρκας γνωρίζουν, με σχόλιο στην οικεία ανάρτηση. Η σημαντική αυτή πληροφορία θα ενσωματωθεί στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

PRINCE Express

 Δεν ξερω αν η ΒΑΤ αλλαξε ιδιοκτησιακο καθεστος ή διευθυνων συμβουλο, παντως ειναι η καπνοβιομηχανια που κανει αλματα τον τελευταιο καιρο, μελετωντας τις ιδιομορφιες της καθε χωρας που δραστηριοποιηται ξεχωριστα. Νεο σημα της ΒΑΤ το Prince Express, ενα τσιγαρο σε μαλακο πακετο ιδιο με το κανονικο Prince,που παραπεμπει καπως οπτικα και στο Gauloises Brunes. Κοντοχοντρο τσιγαρο,με την κανονικη ποσοτητα καπνου και ενα πολυ μικρο,μισο απο τα κανονικα, φιλτρο,επισης βραδυκαυστο,με την κλασσικη γευση της μαρκας. Νικοτινη 1,0 και Πισσα 10 και εδω ειναι και ολη η ουσια του Prince Express : Δεν θεωρω πως ειναι ενα τσιγαρο που προσφερει λιγοτερο καπνο σε φτηνη τιμη ή ενα γρηγορο καπνισμα στην εποχη των αντικαπνιστικων απαγορευσεων. Το Prince Express ειναι ΒΑΡΥ και ερχεται να καλυψει το κενο που αφησε το ιδιο το Prince σε κοσμο που το καπνισε ή το καπνιζει χρονια και πλεον θεωρει πως η μαρκα αυτη εγινε "αερας". Ειναι νομιζω ενας εξυπνος τροπος να ξεπεραστει ο ηλιθιος νομος του δημοκρατικου οργανισμου που ονομαζεται ΕΕ και καταντησε ολα τα τσιγαρα Light.
  Το Prince Express πλεον  κυκλοφορει με Πολωνικο barcode(59) και απο οτι φαινεται η παραγωγη του σηματος θα μεταφερθει ολοκληρωτικα απο την Δανια στην Πολωνια μεσα στο 2011.
  Βαθμολογια 5-5,5 στα 10 για τα γουστα μου, αν και νομιζω πως θα το απολαυσει κοσμος που αρεσκεται στα σκληρα τσιγαρα. 
  Αν με διαβαζουν οι ανθρωποι της ΒΑΤ,ας βρουν ενα τροπο να καλυψουν το κενο που αφησε και το παλιο Dunhill International.